Selmu ry:n Harjoittelupaikat avoinna

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry:n työharjoittelupaikat avoinna! Haemme tapahtumatuotannon harjoittelijoita (2 kpl), vapaaehtoistyön harjoittelijaa ja taloushallinnon harjoittelijaa keväälle 2014.

Seinäjoen elävän musiikin yhdistys järjestää viikoittain useita elävän musiikin tapahtumia Seinäjoen alueella. Toimintamme ytimenä on Suomen suurimpiin klubeihin lukeutuva Rytmikorjaamo sekä yksi suurimmista festivaaleista, Provinssirock. Lisäksi toteutamme muita musiikki- ja kulttuuritapahtumia sekä yksityistilaisuuksia.

Selmu ry on pieni ja joustava työyhteisö, joten harjoittelun työnkuva on mahdollista muokata tehokkaaksi oppimiskokonaisuudeksi. Meillä harjoittelijat pääsevät työskentelemään suoraan musiikkikentän polttopisteessä saaden vastuuta ja oppien uutta tapahtumajärjestämisestä kokonaisuudessaan.

 

Tapahtumatuotannon harjoittelu

Etsimme tuotantotiimimme vahvistukseksi energistä uusien asioiden oppijaa, joka hoitaa innostuneesti useita, erilaisia työtehtäviä. Harjoittelijalta edellytetään oma-aloitteisuutta, joustavuutta, organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä. Tuotannon harjoittelu painottuu Provinssirockin ja Rytmikorjaamon tuotannon avustaviin työtehtäviin sekä Rytmikorjaamon vapaaehtoistyön koordinointiin.

Tuotannon harjoittelujaksot alkavat viimeistään maaliskuussa 2014.
Lisätietoja: tuotantopäällikkö
marko.kivela(at)provinssirock.fi

Vapaaehtoistoiminnan harjoittelu

Harjoittelijan vastuualueena on organisoida ja koordinoida Provinssirockin vapaaehtoistyötä. Työtehtävät sisältävät uusien vapaaehtoisten rekrytoinnin, ilmoittautumisten vastaanottamisen, työntekijöiden jakamisen eri työpisteille, majoitusten ja logistiikan organisoinnin sekä vapaaehtoistoiminnan pyörittämisen tapahtumaviikonloppuna. Harjoitteluun on mahdollista sovittaa työtehtäviä opiskelijan oman mielenkiinnon ja osaamisen mukaan. Vapaaehtoistyön harjoittelijalta edellytetään hyviä sosiaalisia taitoja, paineensietokykyä, organisointi- ja atk-osaamista.

Harjoittelu alkaa helmi-maaliskuussa.
Lisätietoja: Anu Lähteenmäki, anu.lahteenmaki(at)provinssirock.fi

 

Taloushallinnon harjoittelu

Taloushallinnon harjoittelija toimii talousvastaavan assistenttina. Harjoitteluun kuuluu monipuolisesti erilaisia taloushallinnon työtehtäviä Rytmikorjaamon ja Provinssirockin tiimoilta. Harjoittelijalta edellytetään tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, nopeaa oppimiskykyä ja hyviä atk-taitoja.

Tehtävinä muun muassa:
* Rytmikorjaamon tapahtumien sekä Provinssirock-festivaalin ennakkolipunmyynnin toteutus, seuranta ja raportointi
* käteisliikenteen tilitykset ja käytännön työt
* asiakaspalvelu ja kassan hoito
* sisäinen laskenta, erilaiset seurannat ja raportit
* muut opiskelijan oman mielenkiinnon mukaan sovittavat tehtävät

Taloushallinnon harjoittelu on mahdollista aloittaa jo joulukuussa 2013 tai viimeistään vuoden alusta. Lisätietoja: talousvastaava Lissu Vaivila, lissu(at)provinssirock.fi

Harjoittelut ovat palkattomia.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen
info@provinssirock.fi 11.11.2013 mennessä.