AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista_banneri

 

Profest Oy hakee ravintolapäällikköä Bar 15 -ravintolaan.

2.4.2014

Bar 15 on Seinäjoella sijaitseva noin 130 asiakaspaikan anniskeluravintola, jonka toimintaan kuuluu tärkeänä osana elävä musiikki ja kulttuuritarjonta. Ravintola tunnetaan valtakunnallisestikin merkittävänä nousussa olevien artistien ja alakulttuurien kulttisuosikkien esiintymisareenana. Bar 15 on myös tunnettu ja palkittukin iloisesta ja ystävällisestä asiakaspalvelustaan.

Etsimme ravintolapäällikön tehtävään vahvasti sosiaalista ja työyhteisöään innostavaa henkilöä, joka tuntee paloa elävän musiikin ympäristöön sijoittuvan ravintolatoiminnan kehittämistä kohtaan.

Edellytämme vankkaa ravintola-alan ammattitaitoa, tuloksentekokykyä, hyviä esimiestaitoja, kykyä toimia yksin ja työyhteisömme jäsenenä, paineensietokykyä, ideointi- ja kehittämiskykyä, hyvää suullista ja kirjallista kielitaitoa sekä tietokoneen perustaitojen hallintaa. Lisäksi arvostamme joustavuutta, yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä.

Perinteikkään, arvostetun ja haasteellisen työympäristön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua ravintolan kehittämiseen entistäkin viihtyisämmäksi ja monipuolisemmaksi kulttuurikeitaaksi.

Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa ja ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Työ alkaa mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostitse 2.5.2014 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: marko(at)provinssi.fi


Lisätiedot:
Marko Kivelä, 0400 348 701, marko(at)provinssi.fi

Hakemus pdf-muodossa (hakuaikaa jatkettu 2.5. saakka)

 

Selmu ry tekee uusia aluevaltauksia ja vahvistaa paikallistoimintaansa

2.4.2014

Seinäjoen Elävän Musiikin yhdistys Selmu ry:llä eletään muutosten aikaa. Syksyllä tiedotettiin Provinssirockin uudesta ajankohdasta, nyt yhdistyksen tytäryhtiö Profest Oy on myynyt Mikkelissä järjestettävän Jurassic Rock -festivaalin ja ostanut seinäjokelaisen Bar 15 -ravintolan. Lisäksi yhdistyksessä on käyty läpi organisaatiomuutoksia.

Selmun tytäryhtiö Profest Oy on päättänyt myydä Mikkelissä vuodesta 2007 järjestetyn Jurassic Rock -festivaalin. Festivaalia järjestää vastaisuudessa mikkeliläinen Mikta Oy, jonka toimitusjohtajana aloittaa festivaalin promoottorina tunnettu Jukka Holmstedt. Miktassa on osakkaana myös Jurassic Rockin järjestämisessä vuodesta 2008 saakka mukana ollut Jyväskylän Elävän Musiikin yhdistys Jelmu ry.

Selmun paikallinen konserttitarjonta sen sijaan lisääntyy merkittävästi uusien järjestelyiden myötä. Selmu on ostanut kaikkien tunteman Bar 15 -ravintolan liiketoiminnan ja jatkaa näin ravintolan kunniakasta elävän musiikin perintöä. Ravintolan perustaja Juha Peurala päätti 16 warttibaarivuoden jälkeen siirtyä muihin haasteisiin ja toivoi juuri Selmun jatkavan baarin ydintoimintaa. “Sydäntäni lämmittää, että Selmu halusi ja pystyi panostamaan Warttiin ja ottamaan viestikapulan vastaan. Luotan täysin heidän näkemykseensä siitä, miten baari jatkaa tästä eteenpäin”, Peurala kertoo.

Bar 15 tunnetaan valtakunnallisestikin tärkeänä esiintymispaikkana yhtyeille ja artisteille, jotka ovat vielä matkalla kohti lopullista läpimurtoaan. “Wartin ohjelmistoa leimaa ennakkoluulottomuus uusien ja omailmeisten artistien esilletuomisessa, mitä Selmu pitää hyvin tärkeänä myös tulevaisuudessa. Yhtä lailla tärkeäksi koemme ravintolan iloisen ja palkitunkin asiakaspalveluperinteen ylläpitämisen”, kertoo Marko Kivelä Selmusta.


SELMUN UUSI AIKAKAUSI

Seinäjoen Elävän Musiikin yhdistyksessä on käyty läpi organisaatiomuutoksia. Harri Pihlajamäen pitkän ja kunniakkaan toiminnanjohtajapestin jälkeen yhdistyksen vt. toiminnanjohtajaksi nimettiin tuotantopäällikkönä pitkään vaikuttanut Marko Kivelä. “Harri teki pitkän ja ansiokkaan elämäntyön Selmun puheenjohtajana ja toiminnanjohtajana. Saappaat ovat isot, mutta leveä on myös Harrin auraama sarka, jota lähdetään ‘Selmu 2.0:n’ kanssa työstämään.” Kivelän siirtyessä toiminnanjohtajaksi Provinssirock-festivaalin tuottajaksi palkattiin yhdistyksen toiminnassa pitkään mukana ollut Pekko Hokkanen.

“Taloudellisesti haasteellisen festivaalikesän jälkeen olimme tienristeyksessä. Valitsimme muutosten tien ja panostimme avoimempaan työskentelykulttuuriin. Henkilökuntamme ja talkoolaiset ovat tehneet mittaamattoman työn uudistusten eteenpäin viejinä. Tänään uskomme vahvemmin kuin koskaan perustehtäväämme musiikin luojien ja musiikkikulttuurien kuluttajien yhdistäjänä”, summaa Jarl Matti Anttila, Selmun hallituksen uusi puheenjohtaja.

 

Selmu-leka ojennettiin Louhimolle

20.12.2013
 

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry:n perinteisissä pikkujouluissa myönnettiin  torstaina 19.12. jokavuotinen kulttuuripalkinto Selmu-leka. Tänä vuonna elävän musiikin eteen tehdystä työstä annettiin tunnustus Seinäjoen seudun Lasten ja nuorten rytmimusiikkiverkosto Louhimolle. "Louhimo toimii paikallisen musiikin edistämisessä aivan ruohonjuuritasolla. Työ, jota Louhimo tekee soittoharrastuksen kynnyksen madaltamiseksi sekä bändien tukemiseksi ja esilletuomiseksi on valtavan tärkeää. Halusimme tällä tavoin esittää julkisen kiitoksen hyvin tehdystä työstä", kertoo Selmu-lekaa itsekin vuonna 2007 pidellyt Marko Kivelä Rytmikorjaamolta. Palkinnon vastaanottivat Louhimon projektityöntekijät Samuli Kukkola ja Jarkko Salo. Selmu-leka jaettiin nyt 18. kertaa ja se on aiemmin myönnetty mm. Markun Musiikille, Bar 15 -ravintolalle, Ville Wahlroosille sekä Jarmo Latva-Äijölle.

Pikkujoulujen ohjelmassa oli myös Selmu ry:n henkilökunnan joulukuvaelma, musavisa, joulupukin vierailu sekä legendaarinen Essin ja Lissun bingo.

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistyksen jäsenkortit vuodelle 2014 ovat tulleet myyntiin. 10 €:n hintaan jäsenet saavat tukea yhdistyksen toimintaa ja ansaita samalla itselleen tuntuvia etuja useilta paikallisilta toimijoilta. Lisätietoa Selmusta ja jäseneduista löytyy täältä.

 

PROVINSSIROCKISTA 24H FESTIVAALI
3.12.2013

Uudistunut Provinssirock järjestetään tulevana kesänä kaksipäiväisenä tapahtumana ja siirtyy samalla uuteen ajankohtaan, juhannuksen jälkeiseen viikonloppuun 27.-28.6. Festivaali tulee tarjoamaan ennennäkemättömän paljon ohjelmaa, kun Camp Provinssi liitetään osaksi festivaalialuetta, jossa ohjelma jatkuu läpi yön.


Camp Provinssissa saadaan jo tutuksi tulleiden aamujoogan ja Silent Discon lisäksi kokea unohtumattomia erikoiskeikkoja, artistivierailuja, ohjattuja ryhmäliikuntasessioita, stand-up -esityksiä ja paljon muuta. Luvassa on myös ruoanlaittoa yhteistuumin. Grillikapellimestareiksi on saapumassa tuttuja nimiä kuten mm. Kaarle Viikate. Alueen fasiliteetteihin ja viihtyvyyteen panostetaan jälleen paljon, joten festivaalivieras voi tuntea olonsa kotoisaksi. Camp Provinssin ainutlaatuinen tunnelma, laaja, monipuolinen ja sisältörikas ohjelmisto sekä palvelut takaavat sen, ettei hyviä juhlia tarvitse missään vaiheessa jättää kesken.

Pääfestivaalialueella voi sitä vastoin tarkistaa, oliko Time-lehti oikeassa, sillä se on nostanut ruotsalaisen pop-trio NONONOn niiden maailman 14 yhtyeen joukkoon, jotka on hyvä ottaa haltuun vuonna 2014. Yhtye julkaisi syyskuussa EP:n ja ehtii vielä ennen Provinssin keikkaa julkaista ensimmäisen albuminsa. Suomessakin radiosoitossa oleva ”Pumpin Blood” on huikeassa nousukiidossa olevan kolmikon debyyttisingle. Katso video: http://www.youtube.com/watch?v=3j4I0PqNzKE
Lisää ohjelmauutisia tulossa pitkin talvea ja kevättä.

Provinssirockin Joulun erikoishintaiset kahden päivän lippupaketit ovat myynnissä 31.12.2013 saakka.

Provinssirock juhlitaan 27.-28.6.2014 Seinäjoen Törnävänsaaren luonnonkauniilla alueella, joka on alueuudistusten ansiosta yhä tapahtumaystävällisempi ympäristö.

www.provinssirock.fi

 

SELMU ry:n harjoittelupaikkahaku on auki
18.10.2013

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry:n työharjoittelupaikat ovat avoinna! Haemme tapahtumatuotannon harjoittelijoita (2 kpl), vapaaehtoistyön harjoittelijaa ja taloushallinnon harjoittelijaa keväälle 2014. Selmu ry on pieni ja joustava työyhteisö, joten harjoittelun työnkuva on mahdollista muokata tehokkaaksi oppimiskokonaisuudeksi yhdessä harjoittelijan kanssa. Meillä harjoittelijat pääsevät työskentelemään suoraan musiikkikentän polttopisteessä saaden vastuuta ja oppien uutta tapahtumajärjestämisestä kokonaisuudessaan.
Lue lisää >


Selmu valittiin Vuoden 2012 aluekehittäjäksi
19.3.2013

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys palkittiin 19.3.2013 Vuoden 2012 aluekehittäjänä. Valinnan teki Etelä-Pohjanmaan alueyrittäjät ry.

Selmu ry:n valintaa tukevat sen uraauurtava, yli 20-vuotinen työhistoria omalla alallaan. Selmu nähdään myös tapahtumakulttuurin ruumiillistumana ja Rytmikorjaamon sydämenä.

– Ilman Selmua ja edeltäjäänsä Kemua (Vaasan läänin kehittyvän musiikin yhdistys) Seinäjoella tuskin olisi nykyisen kaltaista tapahtumatuotannon ja rytmimusiikin osaamista, kiteyttää E-P:n aluekehittäjät ry:n hallitus.

Palkinto luovutettiin Seinäjoen kaupunginkirjaston Jaaksi-salissa Seinäjoki tapahtumakaupunkina -seminaarin alussa. Aiemmin palkinto on jaettu kolme kertaa: Eira Hakolalle, Sinikka Koivumäelle ja Juha Alarinnalle.

Wanted: ravintolapäällikkö
21.12.2012

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys on vuonna 1992 perustettu yhdistys, joka on tunnettu järjestämästään Provinssirock-festivaalista ja Rytmikorjaamon toiminnasta. Lisäksi Selmu järjestää vuosittain lukuisia pienempiä tapahtumia, tunnetuimpana Jurassic Rock Mikkelissä.

Selmu hakee RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Rytmikorjaamon ja Selmun järjestämien tapahtumien ravintolatoiminnan käytännöstä ja kehittämisestä.

Seinäjoen Rytmikorjaamo on yksi maan suosituimmasta rock-klubeista sekä rytmimusiikin tapahtumien, koulutuksen, tutkimuksen ja luovien alojen yritysten keskus. Rytmikorjaamolla on noin 1400 asiakaspaikkaa, koostuen tuhannen hengen klubi-/monitoimitilasta ja neljänsadan hengen Café Jakari kahvila-lounasravintolasta.

Provinssirock on yksi Suomen suurimmista rockfestivaaleista, jonka anniskelutoiminta (n. 12 000 asiakaspaikkaa) on Selmun omaa toimintaa. Lisäksi Provinssirockin ruokapalvelut kuuluvat ravintolapäällikön toimenkuvaan.

Edellytämme vankkaa ruoka- ja anniskeluravintola-alan ammattitaitoa, tuloksentekokykyä, hyviä esimiestaitoja, kykyä toimia yksin ja työyhteisömme jäsenenä, hyviä sosiaalisia taitoja, paineensietokykyä, hyvää suullista ja kirjallista kielitaitoa sekä tietokoneen perustaitojen hallintaa. Kokemus ruokaravintoloista ja tapahtumien ravintolatoiminnasta katsotaan eduksi.

Lisäksi arvostamme joustavuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta, halua kehittyä, sekä ideointi- ja kehittämiskykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän vaihtelevassa työympäristössä.

Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa ja ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä lääkärintodistus.

Työ alkaa helmikuussa tai sopimuksen mukaan. Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostitse 7.1.2013 mennessä osoitteeseen:


info(at)rytmikorjaamo.fi


Lisätiedot


Toiminnanjohtaja Harri Pihlajamäki
harri.pihlajamaki(at)provinssirock.fi
puh. 0400 771 877


www.rytmikorjaamo.fi
www.provinssirock.fi
www.jurassicrock.fi


TIMO RISTIMÄELLE SELMU-LEKA
17.12.2012

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry. jakoi viime lauantain pikkujouluissaan jälleen perinteiseen tapaan Selmu-lekan. Selmu-leka on tunnustus elävän musiikin eteen tehdystä työstä. Tänä vuonna Lekan sai Selmu ry:n pitkäaikainen järjestyksenvalvontapäällikkö Timo Ristimäki. Timo on ollut paikkakunnan elävän musiikin toiminnassa mukana jo yli 30 vuotta. Selmu-leka jaettiin nyt jo 17. kertaa. Onnea Timo!

Aikaisemmin Selmu-lekan ovat saaneet:

1996 Juonen perhe

1997 Mira Koponen

1998 Juha Koivisto

1999 Promo 2000 - Esa Vienamo

2000 Harri Pihlajamäki

2001 Rockdata - Latvis (Jarmo Latva-Äijö)

2002 Risto Vuorinen

2003 Meemu Haveri

2004 Essi Nurmi

2005 Bar15 - Juha Peurala

2006 Lissu Vaivila

2007 Marko Kivelä

2008 Ville Wahlroos

2009 Markun Musiikki - Markku Laulaja

2010 Kari Perkiö

2011 Mika Virkkala

2012 Timo Ristimäki

 

Massa-hanke käynnistyi
3.12.2012

Selmulla käynnistyi vuoden alussa Massa-hanke, joka kartoittaa ja kehittää suurten massatapahtumien ja palveluja tuottavien yritysten johtamis- ja tiedonkulkujärjestelmiä ensisijaisesti tapahtumien ja palveluntuottajien käyttöön, ja toissijaisesti viranomaisten käyttöön. Hanke kehittää mallin pohjalta yrityksille työkalupakkeja, joissa on tapahtumille palveluja tuottaville yrityksille ja muille tahoille vastauksia ja välineitä yltää kohonneeseen vaatimustasoon. Hankkeessa työskentelee projektipäällikön lisäksi kolme projektityöntekijää. Lue lisää

 

Selmu ry:n vuosikokous päätti ensi vuoden kehitystoimenpiteistä
Provinssirockin asiakasviihtyvyyteen panostetaan ja Rytmikorjaamolle tulee uusi ulkoilmatapahtuma

26.11.2012

Selmu ry. piti vuosikokouksensa viime torstaina Rytmikorjaamolla. Vuosikokous valitsi hallituksen kaudelle 2012-2013. Vuosikokouksen jälkeen pitämässään järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi Mika Virkkalan ja varapuheenjohtajaksi Sami Rumpusen. Muita hallituksen jäseniä ovat Päivi Alaniska, Mika Mäntykoski, Markus Välimaa, Saijaleena Rantanen, Esa Mäkynen, Emma-Lotta Juutilainen, Jarl Matti Anttila ja Janne Keskitalo.

Selmu ry:n viime tilikausi 2011-2012 todettiin tappiolliseksi. Selmun toiminta jatkuu ensi vuonna normaalisti Rytmikorjaamolla klubi- ja konserttitoiminnan merkeissä ja Provinssirock järjestetään 14.-16.6.2013. Ensi vuonna Rytmikorjaamo-klubin ja Provinssirockin asiakasviihtyisyyttä tullaan parantamaan. Provinssirockin festivaalialuetta kehitetään entisestään ja etenkin ravintoloiden viihtyvyystekijöihin tullaan panostamaan. Festivaali järjestetään ensi kesänä jo 35. kerran. Rytmikorjaamo saa uuden ison ulkoilmatapahtuman kesällä 2013.

Selmu ry:n vuoden 2013 jäsenkortit tulevat myyntiin Selmun pikkujouluissa 15.12.2012 Rytmikorjaamolla, johon jäsenillä on vapaa pääsy. Jäsenkortin voit lunastaa itsellesi tuona iltana ovelta huokeaan hintaan 10e.

Orkesterikenttä laajenee - Laitakaupungin orkesteri aloittaa toimintansa rytmimusiikin ammattilaisina

27.9.2012

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry on saanut Valtion Säveltaidetoimikunnan myöntämän avustuksen Laitakaupungin orkesterin toimintaa varten vuosille 2012-2014. Avustussumma on 30 000 €/vuosi. Tämä on ammatillisesti merkittävä askel musiikkikentälle, sillä tämän kolmivuotisen projektin päämääränä on vakinaistaa rytmimusiikin ammattiyhtyeen toiminta ja saada se laajemmin valtionavustuksen piiriin.

Sibelius-Akatemian Seinäjoen yksikön toteuttaman Rytminno-hankkeen pilottikokeilun myötä syntynyt Laitakaupungin orkesteri on Seinäjoella kotipaikkaansa pitävä rytmimusiikin ammattiyhtye. Orkesterin tavoitteena on tukea rytmimusiikin ammattimaista toimintaa Pohjanmaan alueella ja tuottaa laadukkaita konserttikokonaisuuksia erilaisille kuulijoille aina lapsista vanhuksiin. Ensivaiheessa toiminta keskittyy Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan maakuntien alueille. Kolmen vuoden projektin aikana tarkoituksena on laajentaa konserttitoiminta koko Suomen kattavaksi.

Syksyn 2012 aikana Laitakaupungin orkesteri soittaa yleisölle avoimia konsertteja muun muassa Kauhajoella ja Seinäjoella. Workshop-konsertteja ja koulukonsertteja järjestetään muun muassa Ilmajoella. Konsertoinnin ja uuden ohjelmiston suunnittelun lisäksi Laitakaupungin orkesterin muusikot keskittyvät ohjelmistonsa äänitystyöhön. Orkesterin musiikkia sisältävä tallenne julkaistaan keväällä 2013.

Laitakaupungin orkesterin muusikot ovat rytmimusiikin monialaisia taitajia, joiden taustalta löytyy työskentelyä niin kansanmusiikin, rockmusiikin, jazzin kuin teatterimusiikinkin parissa. Kokoonpanossa musisoivat Lotta Hagfors (laulu), Piia Kleemola (viulu, kantele), Antti Paalanen (diatoniset haitarit), Sami Silen (kitarat), Teemu Vuorela (rummut, lyömäsoittimet) ja Petri Välimäki (bassot).

Selmu ry:n lisäksi Laitakaupungin orkesterin taustalla vaikuttavat Pohjanmaan taidetoimikunta, Sibelius-Akatemian Seinäjoen yksikkö ja Seinäjoen kaupunki.

Lisätiedot, konserttipäivämäärät ja pressikäyttöön tarkoitetut kuvat päivittyvät lähipäivinä aukeaville kotisivuille: www.laitakaupunginorkesteri.fi

Yhteystiedot:
Säveltaiteen läänintaiteilija Piia Kleemola-Välimäki
p. 0295 330 815
piia.kleemola-valimaki(at)minedu.fi

MARS-tapahtuman monipuolinen tarjonta vakuutti jälleen

6.2.2012

Musiikkialan ammattilaiset, harrastajat ja kuuntelijat Rytmikorjaamolle tuonut musiikin talvifestivaali MARS järjestettiin jälleen onnistuneesti 1.-4.2.2012. Muun muassa Livestudion, seminaaripäiviä, showcase-keikkoja sekä monipuoliset Musamessut sisältänyt tapahtuma keräsi kaiken kaikkiaan noin 1800 kävijää. Seminaareja kävi kuuntelemassa likimäärin 600 musiikin ystävää. Niin päivä- kuin iltaohjelmakin keräsivät paljon kiitosta. Järjestelyt sekä musiikkitarjonta tekivät kävijöiden lisäksi vaikutuksen myös brittiläisiin keynote-puhujiin Chris Attoniin sekä Mark Duffettiin. ”Suomessa on erittäin mielenkiintoinen populaarimusiikin kenttä. Toivon, että tämä upea tapahtuma jatkaa menestystään vielä isommassa mittakaavassa”, Duffett kirjoitti tyytyväisenä blogissaan. Seuraava MARS järjestetään 6.-9.2.2013. Lue lisää MARS-sivuilta.

 

MIKA VIRKKALALLE SELMU-LEKA
12.12.2011

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry. jakoi viime lauantain pikkujouluissaan jälleen perinteiseen tapaan Selmu-lekan. Selmu-leka on tunnustus elävän musiikin eteen tehdystä työstä. Tänä vuonna Lekan sai Selmu ry:n pitkäaikainen puheenjohtaja Mika Virkkala. Mika on ollut Selmu ry:n hallituksessa mukana jo 10 vuotta. Päivätöikseen Mika toimii Sibelius-Akatemialla koulutuspäällikkönä. Selmu-leka jaettiin nyt jo 16. kertaa.

SELMU VALMISTAUTUU JUHLAVUOTEEN
29.11.2011

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry. täyttää ensi vuonna 20 vuotta. Yhdistyksen historiaan on mahtunut monenlaista, joista suurimpina tietenkin Provinssirock-festivaali, sekä Vaasantielle syntynyt oma klubi, Rytmikorjaamo. 20-vuotistaivalta juhlitaan vuoden mittaan mm. Selmun historiasta kertovalla näyttelyllä. Vuoden aikana suuren painotuksen saa mm. vapaaehtoistyö. Selmun historian aikana Provinssirockissa, konserteissa, Rytmikorjaamolla ja muussa toiminnassa on vuosien aikana ollut mukana n. 25 000 talkoolaista.

Selmu ry. piti vuosikokouksensa eilen 28.11. Rytmikorjaamolla. Vuosikokous valitsi hallituksen kaudelle 2011-2012. Vuosikokouksen jälkeen pitämässään järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi Päivi Alaniskan ja varapuheenjohtajaksi Mika Virkkalan. Muita hallituksen jäseniä ovat Sami Rumpunen, Masa Paavola, Mika Mäntykoski, Pekko Hokkanen, Markus Välimaa, Saija-Leena Rantanen, Esa Mäkynen ja Janne Keskitalo.

Kesän 2011 Provinssirock oli yleisömäärältään kaikkien aikojen paras, kun Törnävänsaareen kerääntyi kolmen päivän aikana n. 81 000 ihmistä. Selmu on tehnyt määrätietoisesti työtä yhdessä Seinäjoen kaupungin kanssa Törnävän festivaalipuiston kehittämiseksi. Työ on alkanut tuottaa tulosta ja kehittämistä jatketaan tulevanakin vuonna, mm. tapahtuma-alueen laajentamisen, majoituspalvelujen kehittämisen, maanparannus- ja LVIS-töiden osalta. Festivaalipuiston kehittäminen on merkittävässä asemassa festivaalin tulevaisuuden takaamiseksi sekä asiakkaiden viihtyvyyden parantamiseksi.

Rytmikorjaamo kasvatti myös kävijämääriään ja Selmun tilaisuuksissa vieraili vuoden mittaan n. 23 000 ihmistä. Lisäksi tiloissa pidettiin useita ulkopuolisia tilaisuuksia, seminaareja ja kokouksia.

Selmu ry:n tilikausi 2010-2011 todettiin ylijäämäiseksi. Selmun toiminta jatkuu ensi vuonna juhlavuoden merkeissä Rytmikorjaamolla klubi- ja konserttitoiminnan merkeissä. Provinssirock järjestetään 15.-17.6.2012.

PROVINSSIROCK JÄLLEEN EHDOLLA EUROPEAN FESTIVAL AWARSEISSA
24.10.2011

Provinssirock on jälleen ehdolla European Festival Awardseissa Euroopan parhaimmaksi isoksi festivaaliksi (Best Major Festival).

Käy antamassa äänesi TÄSTÄ ja vinkkaa myös kaverillesi!

Äänestysaikaa on 6.12.2011 saakka.

Äänestäneet osallistuvat arvontaan, jossa voi voittaa Unelmien kesän, sillä voittajaa odottaa kaksi lippua kaikkiin kategoriansa voittaneiseen festivaaleihin.

Ihmisten Juhla olkoon kanssanne!

SELMU SAI KULTTUURIRAHASTON APURAHAN
8.5.2011

Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahasto on 1.4.2011 myöntänyt Selmu ry:lle 15 000 euroa Jalanjälki elävän musiikin kulttuurissa - Selmu ry 20 vuotta - juhlavuoden näyttelyiden järjestämiseen. Selmu ry. täyttää 20 vuotta vuonna 2012 ja juhlavuotta tullaan juhlistamaan monella eri tapaa mm. näyttelyllä ja klubein.